Electronische Reisauthorisatie (eTA), naar CANADA

Benodigde documenten

De volgende documenten zijn nodig om uw ETA aan te vragen:
  • Geldig paspoort
  • E-mailadres
  • Betaal online

Uw mag een aavraag doen voor alleen een persoon.

Bijvoorbeeld voor een familie van drie personen dient u voor elke persoon een apart formulier in te vullen.


Wie heeft geen eTA nodig?:
Uw hoeft geen eTA aan te vragen als u:
  • de Canadese nationaliteit hebt,
  • een Canadese verblijfsvergunning hebt, of
  • als u inwoner bent van de VS. (Wanneer u reist per vliegtuig is in alle gevallen een eTA nodig.)

Na ontvangst van de eTA:

DE eTA wordt naar uw e-mailadres verzonden. Uw eTA is gebonden aan het paspoort dat gebruikt is bij de aanvraag. u dient het paspoort dat gebruikt is bij de aanvraag te tonen aan het vliegveldpersoneel is alle gevallen dat u met het vlietuig naar Canada reist.


Met uw eTA mag u tot zes maanden in Canada verblijven tot de datum aangegeven door de douane. Als je langer in Canada wilt blijven, dient u een verlenging aan te vragen.


Zodra u een eTA heeft, is deze vijf jaar geldig tot de datum dat uw paspoort verloopt.